Logo Fietsen123

Nieuws

13.000 abonnees op Fietsnieuwsbrief!

Sunday 27 December, 2009

Op Eerste Kerstdag 2009 kon Fietsen Eén Twee Drie de 13.000ste abonnee op haar populaire maandelijkse Fietsnieuwsbrief noteren. 'Een mooi resultaat om 2009 mee af te sluiten', aldus de redactie.

Fors gestegen
Het aantal abonnees op dit 'E-Magazine over fietsen, fietsroutes en fietsavakanties' is gedurende het afgelopen jaar met enige duizenden fors gestegen. Oorzaken hiervoor zijn, volgens hoofdredacteur Gerrit Pruim, 'de populariteit van het gebrachte nieuws en de vernieuwde opzet. Lezers gaven ons vorig jaar het cijfer 8,5 voor de inhoud. Dit jaar hebben we de presentatie van de Fietsnieuwsbrief geheel vernieuwd. Dat leverde ook een grote hoeveelheid positieve reacties op. We zijn daarom best tevreden met het resultaat van dit jaar. We hadden als streefaantal 12.000 abonnees en die zijn we dus met 1.000 overschreden. We hebben onze positie als grootste op dit gebied hiermee versterkt'. 

Gratis abonnement
Een abonnement op de Fietsnieuwsbrief is gratis. De Fietsnieuwsbrief verschijnt maandelijks en wordt alleen per E-mail verzonden. U vindt er het meest actuele nieuws over uiteenlopende zaken als de nieuwste modellen fietsen, nieuwe fietsroutes in Nederland en België, de actuele stand van zaken rond elektrische fietsen, alle fietsrouteplanners, het fietsknooppuntennetwerk, knooppuntenroutes en knooppuntenkaarten in België en Nederland, fietswinkels in beide landen en alles over fietsvakanties. 

Aanmelden voor de gratis nieuwsbrief?

Klik aan de rechterkant van het scherm - in het kader Fietsen123 Nieuwsbrief - op de knop 'Inschrijven'!