Logo Fietsen123

Nieuws

1.000.000 Twinny Loads verkocht!

Thursday 5 July, 2007

Afgelopen dinsdag kon Tweewielerzaak Vliek uit Ermelo de 1-miljoenste Twinny Load fietsdrager officieel overhandigen aan het echtpaar Jansen uit Elspeet. Zowel de kopers als de leverende fietsenzaak werden door Twinny Load letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet. VernieuwingHet blij verraste echtpaar Jansen ontving het volledige aankoopbedrag van de gekochte Twinny Load fietsdrager retour. Tweewielerzaak Vliek werd een dinerbon voor het hele team overhandigd. Twinny Load, Nederlands oudste en bekendste fietsdragermerk, heeft haar gehele leveringsprogramma dit jaar vernieuwd. De 1.000.000ste fietsdrager, een Twinny Load Ergo CK, is voorzien van al deze innovaties.

NominatieDe Nederlandse grossiers/distributeurs van Twinny Load mochten mede bepalen wie van hun detaillisten de 1.000.000ste fietsdrager mocht verkopen. Er waren vier genomineerden, te weten: Halfords in Tilburg (superstore), Bike Totaal Isendoorn in Dordrecht, Brezan Automaterialen in Groningen en Vliek in Ermelo. Op basis van de onderbouwing van tweewielergrossier AGU is uiteindelijk gekozen voor Vliek in Ermelo.

Speerpunt: adviesAGU schreef: “Vliek uit Ermelo is een mooie, klantvriendelijke winkel, waar advies een belangrijk speerpunt is. De introductie van de Twinny Load fietsdrager werd door het voltallige personeel van Vliek gevolgd, waardoor al het personeel buiten bij de auto stond om het product ‘tot zich te nemen’. Het personeel weet waarover ze praat en is zeer enthousiast over Twinny Load. Vliek is overtuigd van de kwaliteit en de specifieke kenmerken van de drager.” Het is dus logisch dat Twinny Load adverteert met het motto 1 miljoen fietsdragers kán geen toeval zijn!

OntstaanHet idee voor Twinny Load ontstond in 1983. Een medewerker van de Felua-groep, de sociale werkvoorziening in Apeldoorn, Epe en Heerde, had er genoeg van om ieder weekend de vieze crossfietsen van zijn kinderen in zijn auto te laden. Hij vroeg zich hardop af: “Kunnen wij hiervoor iets verzinnen?” Zo is het idee voor de Twinny Load fietsdrager geboren. De eerste Twinny Load werd in het fietsseizoen van 1984 succesvol geïntroduceerd. CrankbevestigingInmiddels zijn er in ruim 20 jaar meer dan 30 verschillende modellen geïntroduceerd op de Nederlandse en buitenlandse markt. Van de meest verkochte, de Twinny Load Classic, tot de nieuwste modellen in 2007. Om de consument een beter overzicht te bieden is het assortiment in 2007 overzichtelijker gemaakt. Twinny Load kiest standaard voor de crankbevestiging: bevestiging van de fiets op de drager aan de trapper.

Links* Fietswinkels* Favoriete fietslinks