Logo Fietsen123

Nieuws

Gratis fiets na fietsdiefstal

Monday 27 June, 2011

Rotterdam wil fietsen weggeven aan slachtoffers van fietsendiefstal. De stad onderzoekt of het financieel haalbaar is ieder slachtoffer meteen van een vervangend exemplaar te voorzien. De stad wil met het initiatief het gebruik van de fiets stimuleren en gedupeerde Rotterdammers tegemoetkomen, schrijft het AD maandag. Rotterdam wil fietsen weggeven aan slachtoffers van fietsendiefstal. De stad onderzoekt of het financieel haalbaar is ieder slachtoffer meteen van een vervangend exemplaar te voorzien. De stad wil met het initiatief het gebruik van de fiets stimuleren en gedupeerde Rotterdammers tegemoetkomen, schrijft het AD maandag. Het stadsbestuur wil gebruikmaken van de honderden fietsen die elk jaar van de straat worden gehaald omdat ze ergens staan waar dat niet mag. Slechts een klein deel daarvan wordt opgehaald door de eigenaren.

Het stadsbestuur wil gebruikmaken van de honderden fietsen die elk jaar van de straat worden gehaald omdat ze ergens staan waar dat niet mag. Slechts een klein deel daarvan wordt opgehaald door de eigenaren.

Is uw fiets wel eens gestolen? Ziet u dit plan zitten? Zou de criminaliteit hierdoor werkelijk afnemen? We hopen het, maar zijn ook erg benieuwd naar uw mening, laat het ons hieronder weten.

Lees ook:
* Dossier fietssloten en fietsdiefstal
* Ouderen melden het vaaktst fietsdiefstal
* 112 bellen bij getuige zijn fietsdiefstal