Logo Fietsen123

Nieuws

Fiets en Wandelbeurs krijgt tegenhanger

Thursday 17 February, 2011

De succesvolle Fiets en Wandelbeurs, al jaren een begrip in Nederland, trekt in 2012 ook naar Vlaanderen. Het Amsterdamse concept krijgt een Vlaamse tegenhanger in Mechelen.

De Fiets en Wandelbeurs is een combinatie van kwaliteit, enthousiasme, beleving en heel veel informatie. Honderden exposanten bieden de beste materialen, producten en informatie. Grote en kleine reisorganisaties vertellen de bezoeker alles over fietsen en wandelen, van de Vlaamse polders tot de Ardense heuvels, van Spaanse dorpjes tot Mongoolse steppen. Alle modellen fietsen, van op maat gemaakte vakantiefietsen tot kinderkarren, tandems, e-bikes en sportieve fietsen en mountainbikes kunnen op het fietsparcours worden uitgeprobeerd. Outdoor spullen van tenten tot wandelschoenen kunnen worden bekeken.

Op 18 en 19 februari 2012 wordt Mechelen het centrum van fietsend en wandelend Vlaanderen. De Nekkerhal ligt op nog geen tien minuten lopen van het treinstation Mechelen Nekkerspoel, over een fraaie fiets- en wandelroute langs de Nekker.

De Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen wordt de beste beurs voor fietsers , wandelaars, vakantie en recreatie. De kennis, kwaliteit en ervaring uit Amsterdam samen met de knowhow van vele enthousiaste verenigingen van Vlaamse fietsers en wandelaars, dat kan alleen maar resulteren in een geweldige beurs voor fietsers en wandelaars.

Lees ook:
* Fiets- en wandelroutes van het jaar 2011
* Fietsroutes Vlaanderen