Logo Fietsen123

Nieuws

De leukste sinterklaascadeautjes voor fietsers tot 10 euro

Wednesday 3 November, 2010

Het is moeilijk om voor iedereen een leuk en geschikt cadeau uit te zoeken. Moet u een cadeautje kopen voor iemand die van fietsen houdt? Dan zit u goed! Fietsen.123 heeft voor u namelijk een prachtige selectie gemaakt: Leuke sinterklaascadeau''s speciaal voor fietsers! Voor elk wat wils. Bestellen gaat snel en gemakkelijk via onze partner Fietsvakantiewinkel. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod van cadeau's tot 10 euro.

 Fietsstuurkaart Oost- of West-Nederland
Kaarten van Nederland op schaal 1:125.000, keuze uit Oost of West-Nederland.


Capitool Reisdagbooek
Eindelijk is het er: het reisdagboek van Capitool, waarin u uw belevenissen op reis kunt vastleggen. Naast veel ruimte voor uw eigen reisnotities bevat het reisdagboek ook een reisplanner, kaarten, checklists, informatie over gezondheid op reis en geldzaken. 128 pagina's

 
 Go Toob onverslijtbare navultube
Handige tube voor het vullen van zeep, afwasmiddel, zonnebrond, muggenolie, etc....Door de grote opening late de flesjes zich makkelijk vullen met shampoo, zee, lotion of bij wijze van spreke mayonaise.. etc...

 
 Fietsbel met kompas
Voor die momenten dat de zon niet schint, en je toch wil weten waar het zuiden ligt..Prettig getringel met de vrijheid om alle windrichtingen te vinden.


 Smiley-verlichting
Omdat we er zo blij van worden: achterlicht met 2 zeer felle rode leds.

- 3M Diamond grade
- Lange branduur
- Afneembaar
- permanent of knipperend
- 2 batterijen inclusief.

 

Diverse fietskaarten (alle regio's)
Diverse fietskaarten, een aantal fietskaarten zeer wisselend van aard variërend van een overzichtskaart als de Fietsideeënkaart tot een fietsstadsplattegrond van Amsterdam of Amersfoort. Hiernaast heeft ook het Belgische Sportoena een aantal kaarten voor Zuid-Nederland gemaakt.

 
Leeuwerikroutes op de Veluwe
30 bewegwijzerde knooppuntroutes met bevestigingssysteem. Eén cassettedoos bevat 30 aparte stevige kaarten met daarop de 30 verschillende knooppuntroutes op een landkaart aangegeven. U ziet dankzij de kaarten niet alleen de knooppuntnummers, maar ook het gebied, waardoor u fietst. Het betekent geen gedoe meer met dikke boekjes of verkeerd gevouwen of gescheurde kaarten op uw stuurtas.

 
 Wowow ReflectieLED met bevestigingsclip
Zeer praktische reflectieband met LED. Praktisch vinden wij, omdat dit 1 van de weinige is waar een handige bevestigingsclip aanzit. Dus makkelijk aan de fietstas, rugzak of zadel te bevestigen.


 
 Sneldrogende reishanddoek
Travel Towels zijn ideaal voor uw fietstrektochten en voor alle andere sportieve activiteiten. Super absorberend, licht in gewicht en gemaakt van ultra fijne vezels. Kan tot 6 keer zijn gewicht aan water absorberen. Kleine verpakking, bijzonder zacht, enorm absorberend en sneldrogend.
De handdoeken zijn in 2 maten verkrijgbaar! Deze is 50x100cm. Er is er ook één van 80x130 cm.


Lees ook:

* Sinterklaascadeaus voor fietsers onder 6 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers van 10 tot 15 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers van 15 tot 20 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers vanaf 20 euro
* Sinterklaasgedicht voor fietsers
* Alle cadeautjes op een rij