Logo Fietsen123

Nieuws

De leukste sinterklaascadeautjes voor fietsers onder de 6 euro

Tuesday 9 November, 2010

Vindt u het ook altijd zo moeilijk om leuke sinterklaascadeautjes te vinden? Fietsen.123 selecteert daarom voor u een aantal leuke sinterklaascadeaus in verschillende prijscategoriën. We beginnen met cadeautjes tot 6 euro, speciaal leuk voor fietsliefhebbers! Als u bestelt zorgen we er natuurlijk voor dat u de artikelen snel in huis heeft! Via onze partner Fietsvakantiewinkel. Voor elk wat wils.


Cyclon Teflon flesje
Klein flesje met 25 ml. inhoud. Vanwege het kleine formaat is het ideaal om mee te nemen tijdens bijvoorbeeld fietsvakantie of fietstocht. Handig voor onderweg, maar ook voor thuis. Met deze flacon smeert u eenvoudig uw ketting zodat deze lichter fietst en langer meegaat.




Doordacht Campingbestek 
Dat is grappig gemaakt (en lichtgewicht). Het mes is tevens de spatel voor in de pan. Kun je wel echt snijden met dat mes?? Jazeker, is wonderbaarlijk scherp. De lepel is tevens de vork Sterk, duurzaam, licht en zeer praktisch!Gewicht: 22 gram, hittebestendig tot F (232C), lengte: 15 cm, merk: Guyotdesings.

Het Outdoor Kookboek
Slapen onder de sterrenhemel en de sterren van de hemel koken! Of u nu op een gasstel, barbeque of boven een kampvuur kookt; buitenshuis bereide maaltijden smaken altijd fantastisch. Dit boek zit tjokvol verrassende en overheerlijke ideeën voor ontbijt, lunch en avondmaaltijd - en voor zoete desserts en traktaties. Daarnaast biedt het praktische aanwijzingen voor het opzetten van de tent, suggesties voor een regenachtige dag en nog nog veel meer tips voor een geslaagde kampeervakantie.

2 kwaliteits Ledjes
- Superhelder en krachtige witte en rode LED voor vóór
- Standlicht
- Herkenbaar tot 500 meter
- Licht, compact en waterproof
- Supersnelle montage met hoogwaardige lastiekje
- Uiteraard ook goed te gebruiken in de tent of bij het lezen.

Fietsen als Medicijn
'Fietsen als medicijn' gaat over de relatie tussen fiets en gezondheid. Overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en depressie staan bovenaan de lijst van meest voorkomende aandoeningen. Ze veroorzaken veel persoonlijk leed en zorgen voor hoge kosten in de gezondheidszorg. Maar er is een eenvoudig huis-tuin-en-keuken medicijn: de fiets. In het boek vertellen gewone mensen hoe fietsen hen weer gezonder maakte.

Frank van Rijn: Pelgrim en Pepers
In Pelgrims en pepers beschrijft Frank van Rijn de route van Athos (Griekenland) naar Sri Lanka. De weg voert dwars door Turkije, Iran, Pakistan, India, Nepal, en wederom India. Wie alleen op de fiets dwars door Azië trekt is een bijzonder mens en maakt bijzondere dingen mee. De verhalen zijn indrukwekkend, soms beladen door een politieke achtergrond, soms grappig of bizar. En door het hele boek heen spelen pepers de auteur bepaald parten!
 Bikepointer
De wegwijzer voor op de fiets, een handige houder voor fietsknooppunten. Met de Bikepointer aan het stuur ziet u onderweg in één oogopslag het volgende knooppunt.
Nijntje op de fiets
Een leuk boekje voor de kleinste fietsers
Fietsbel Nijntje
Met deze bel aan het stuur wordt een kinderfiets nog een stukje leuker!
Boeklampje
Ideaal om in het donker nog te kunnen blijven lezen.

Lees ook:

* Sinterklaascadeaus voor fietsers tot 10 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers van 10 tot 15 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers van 15 tot 20 euro
* Sinterklaascadeaus voor fietsers vanaf 20 euro
* Sinterklaasgedicht voor fietsers
* Alle cadeautjes op een rij